eebYXrnOYAkzZ4FfKXVQtUxpW7aZVX2htvOt4gr5
Bookmark

Sewa RM70 Saja ,Uncle Kentang Sediakan Bas Untuk Warga Puchong Buat Rombongan Kahwin

Beliau adalah seorang hero rakyat yang aktif dalam gerak kerja kemanusiaan dengan menjalankan pelbagai bantuan segera tanpa mengira jurang bangsa mahupun agama.


Jika sebelum ini beliau berjaya menyediakan van ambulans dan jenazah, terkini di Facebooknya pagi tadi, Uncle Kentang sekali lagi mengumumkan kerja kebajikan terbarunya, iaitu perhidmatan bas sewa serendah RM70 sahaja.

Menurut kenyataannya, sewaan bas tersebut dikhususkan untuk kegunaan rombongan majlis perkahwinan bagi mana-mana bapa dan ibu tunggal yang ingin kembali berkahwin dan berkeluarga namun kurang berkemampuan.

Saya offer bas RM70 sekali sewa kerana bayar bus driver dan belanjalah bus driver nasi minyak,” jelasnya mengenai bayaran RM70 tersebut.

Tawaran istimewa itu hanya dibuka untuk warga Puchong yang betul-betul memerlukan dan kadar jarak penggunaannya hanya terhad dalam radius 50 kilometer dari Puchong sahaja.

Hebahan tersebut menerima pelbagai respon positif daripada kalangan warganet yang lain.Antara komen-komen positif netizen di statusnya.