eebYXrnOYAkzZ4FfKXVQtUxpW7aZVX2htvOt4gr5
Bookmark

Netizen tergelak lihat view luar tingkap kapal terbang drama ini

 


Drama berjudul Do You Love Me Captain merupakan antara yang menjadi perhatian oleh netizen di media sosial. Gandingan Sharifah Rose bersama Ali Reza nampaknya turut mencuri tumpuan peminat drama tempatan dengan gandingan serasi mereka di kaca televisyen.

Walaupun begitu, drama ini juga ternyata tidak terlepas daripada tular kerana terdapat satu babak yang dilihat agak pelik oleh warganet di media sosial.

Babak pelik tersebut merupakan kedua-dua pelakon utama terbabit berada dalam kapal terbang dimana Sharifah Rose sebagai Daneena Dura namun pemandangan dalam kapal terbang itu yang sudah mendarat mencuit hati ramai..


Hal ini kerana, di luar pemandangan dalam kapal terbang Mega Airlines tersebut dilihat terdapat beberapa bas manakala babak ini dikatakan agak pelik kerana hal itu.


@doyoulovemecaptain Terkejut Darish... suara kapten yang bawa kapal terbang itu ialah isteri sendiri. Habislah Daneena..#SeikhlasHati #fyp #dramabaru #tiktokviral #dramasangat #lestarytv3 #tv3malaysia #ramadan #doyoulovemecaptain #foryou #foryourpage ♬ original sound - doyoulovemecaptain

Netizen bagaimanapun hadir dengan ratusan komen berseloroh di video yang dikongsikan tersebut manakala babak sweet drama Do Yo Love Me Captain tersebut menerima lebih 100,000 tanda suka oleh peminat.

“Tapi aku tak leh brain view luar tingkap dia”


“Betul betul first class pramugari pergi tempat duduk cakap kita dah sampai”