eebYXrnOYAkzZ4FfKXVQtUxpW7aZVX2htvOt4gr5
Bookmark

Ji Hyo Tampar Kwang Soo ,Boleh Dia Tampar Balik "Memang Lawak Habis"

 


Sebuah rancangan misteri penyiasatan Korea dengan judul Busted ini nampaknya semakin menjadi bualan hangat warganet. Rancangan ini sudah pun memasuki musim ketiga dan ditayangkan di Netflix. Antara barisan selebriti yang menyertai Busted adalah Yoo Jae-suk Ahn Jae-wook Kim Jong-min Lee Kwang-soo Park Min-young Oh Se-hun Kim Se-jeong Lee Seung-gi

Busted adalah hasil dari pencipta The Running Man. Malah satu petikan dari Busted musim 3 ini telah dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter dan menjadi perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman itu kelihatan Kwang Soo ditampar Ji Hyo sebagai tetamu undangan pada awal program.

Semua dalam babak tersebut terkejut dengan tindakan Ji Hyo itu. Namun kemudiannya Kwang Soo membalas balik mengetuk kepala Ji Hyo.

Perkongsian babak Kwang Soo ditampar Ji Hyo ini adalah seperti berikut:Nampak macam tampar betul-betul ya! Apa-apa pun rakaman ini telah meraih lebih 181 ribu tontonan dan 13,200 retweets serta 15 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:


“Wehhh sumpah lawak! Eh dah start ea busted 3”Sumber:SHAHRIZALISA