eebYXrnOYAkzZ4FfKXVQtUxpW7aZVX2htvOt4gr5
Bookmark

Jep Sepahtu Nyanyi “Sayu Je Dengar” Undang SebakDisebabkan itu video-video yang dihasilkannya cukup memberi makna dan dalam berhibur ada pengajaran yang boleh diambil. Begitulah ibaratnya setelah menonton video yang dihasilkan oleh Jep Sepahtu sebelum ini.

Malah video barunya sering dinantikan oleh orang ramai yang cukup terhibur dengan rakaman dihasilkan Jep sebelum ini. Terbaru Jep mula merakamkan dirinya bermain gitar sambil menyanyi pula.

Video pertama yang dikongsikannya awal hari ini nampak dia lebih santai. Berikut video dirinya sedang menyanyi sambil bermain gitar:


Susulan itu, selebriti ini memuatnaik satu lagi video dirinya sedang bermain gitar sambil menyanyi dengan melodi lagu hari raya namun liriknya digubah.
Sayu sangat bunyinya ni Jep…Sesuai pula dengan situasi sekarang yang agak sendu rasanya kerana tidak boleh keluar rumah.Video pendek nyanyian Jep Sepahtu itu meraih lebih 218 ribu tontonan dan 53 ribu likes. Rata-rata netizen turut sayu selepas menonton video nyanyian Jep Sepahtu ini

Sumber: Jep