eebYXrnOYAkzZ4FfKXVQtUxpW7aZVX2htvOt4gr5
Bookmark

Lisa Surihani “Mahu lihat mereka jadi doktor, peguam..”enggan dedah anak dunia seni

 


Pelakon Datin Lisa Surihani berkongsi rasa teruja apabila kedua-dua anaknya terbabit dalam penggambaran video keselamatan untuk pesawat syarikat penerbangan Malaysia Airlines dan Enfiniti (M) Sdn Bhd, baru-baru ini.

Namun dia terlebih dahulu memikirkan keselesaan anak-anaknya Yahaira Leanne dan Yusof Leonne sebelum menerima pelawaan Puan Seri Tiara Jacquelina.

“Sebenarnya Puan Sri Tiara pada mulanya memanggil suami saya bekerjasama untuk mengarahkan muzik video tersebut, kemudian beliau mempelawa saya untuk turut serta sekali.

“Tanpa memikir panjang saya menerima pelawaan itu dan beliau meminta untuk bawa bersama dua anak saya (Yahaira Leanne & Yusof Leonne) turut serta dalam video tersebut.

“Dan akhirnya saya memutuskan untuk bawa bersama mereka, ini juga merupakan kemunculan kami satu keluarga di dalam muzik video,” katanya.


Menurut Lisa lagi, pada awalnya kedua anaknya itu tidak memahami mengenai muzik video tersebut namun mereka sangat seronok selepas mendapat menjelasan tentang penggambaran itu.

Dalam pada itu, Lisa berkata dia tidak bercadang mendedahkan anak-anaknya kepada industri lakonan memandangkan usia mereka masih muda.

“Saya tidak boleh memberi kata putus berkenaan hal itu lagi, terlalu jauh lagi dan mereka masih muda. Saya masih memikirkan zaman kanak-kanak mereka, persekolahan, pendidikan dan juga agama di dalam diri mereka.

“Saya teringin untuk melihat anak saya berjaya sebagai seorang doktor, peguam dan sebagainya,” katanya.


sumber:astro gempak